Početak sezone i epidemiološke mere u pozorištu

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i krizog štaba, preduzimamo sve preventivne epidemiološke mere kako biste bezbedno uživali u omiljenim predstavama:
- U prostoru pozorišta Teatar na Brdu, obavezno je nošenje zaštitnih maski i to od trenutka ulaska u zgradu pozorišta, sve do njenog napuštanja. Nošenje zaštitnih maski je obavezno tokom trajanja predstave a poštovanje ove mere će kontrolisati naši razvodnici. Pozorište Teatar na Brdu, ne obezbeđuje zaštitne maske za publiku.
- Pri ulasku u zgradu pozorišta naši razvodnici će svakom posetiocu beskontaktnim uređajima meriti telesnu temperaturu. Ukoliko posetilac ima povišenu telesnu temperaturu (preko 37,5) neće mu biti dozvoljen ulazak u zgradu pozorišta. 
- Svaki posetilac pozorišta je u obavezi da pri ulasku u pozorište, a pre ulaska u salu, prođe kroz dezo barijeru kao i da dezinfikacionim sredstvom dezinfikuje ruke.
- Tokom boravka u zgradi pozorišta neophodno je održavanje međusobne fizičke distance od 1,5m. U cilju uspešnog sprovođenja ove epidemiološke mere, Teatar na Brdu je kapacitet svoje sale sa 483 mesta smanjio na 259 mesta. 
- Kako bi se zadržavanje publike pre i posle predstave u zgradi pozorišta svelo na minimum, graderoba pozorišta neće biti u funkciji.
- Pored online kupovine karata, našoj publici smo omogućili i beskontaktno plaćanje karata platnim karticama na našoj biletarnici.
- Kao i prethodne dve sezone, naši razvodnici će pri ulazu u pozorište vršiti beskontaktno očitavanje kupljenih karata.
 -Ulaznice nije moguće zameniti ili vratiti dan pre ili na sam dan izvodjenja predstave
Radujemo se ponovnom susretu!