Izvođač


MILOŠ LAZIĆ

MILOŠ LAZIĆ

Miloš Lazić je amaterski počeo da se bavi glumom u KUD Koturović kod pokojnog Dragoslava Simića gde je proveo pet godina i bio nagrađivan dvanaest puta na opštinskom i gradskom nivou. Nakon toga je nastavio da se amaterski bavi glumom u pozorištu „Dadov”, da bi 2006. godine…

 Nastavite

Trenutni programi


Nijedan program se trenutno ne pokreće.

Miloš Lazić je amaterski počeo da se bavi glumom u KUD Koturović kod pokojnog Dragoslava Simića gde je proveo pet godina i bio nagrađivan dvanaest puta na opštinskom i gradskom nivou. Nakon toga je nastavio da se amaterski bavi glumom u pozorištu „Dadov”, da bi 2006. godine upisao Fakultet dramskih umetnosti, u klasi prof. dr Vladimira Jevtovića. Godine 2007, postao je, zahvaljujući izuzetnim rezultatima na FDU, stipendista Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Diplomirao je na FDU i trenutno igra u predstavama: „Tigar“ u „Šabačkom pozorištu“, „Falsifikator“, u režiji prof. Gorana Markovića u „Beogradskom dramskom pozorištu“, „Derviš I Smrt”, takođe u BDP-u, igrao je u predstavi„San letnje noći”, u režiji Srđana J. Karanovića, u „Dadovu“. Mogli ste ga gledati u seriji „Ono kao ljubav”, u režiji Gorčina Stojanovića i seriji „Bela lađa“ u režiji Mihajla Vukobratovića. Radi za studio LOUDWORKS i STUDIO GOLD koji se bavi sinhronizacijom animiranih filmova. (Izvor: www.maska.rs)

DERVIŠ I SMRT

DERVIŠ I SMRT

Pozor
Bećir
MAMU MU JEBEM KO JE PRVI POČEO

MAMU MU JEBEM KO JE PRVI POČEO

Pozor
Mladić

Preporuke