Izvođač


VESNA TRIVALIĆ

VESNA TRIVALIĆ

Rodjenje: 13.03.1965.

Vesna Trivalić (Beograd, 13. mart 1965) je srpskafilmska, televizijska, pozorišna i glasovna glumica. Karijeru je započela 1986. godine, da bi se kasnije proslavila ulogom u TV–seriji Bolji život. Ostvarila je zapažene uloge u filmovima Lajanje na zvezde, Rane i Život je čudo, zatim u drami Oktoberfest, za koji je nagrađena Zlatnom arenom na Filmskom festivalu u Puli, kao i u TV–serijama Metla bez…

 Nastavite
Web strana: https://www.instagram.com/p/B3cuU5EJncZ/

Trenutni programi


Nijedan program se trenutno ne pokreće.

Vesna Trivalić (Beograd, 13. mart 1965) je srpskafilmska, televizijska, pozorišna i glasovna glumica. Karijeru je započela 1986. godine, da bi se kasnije proslavila ulogom u TV–seriji Bolji život. Ostvarila je zapažene uloge u filmovima Lajanje na zvezde, Rane i Život je čudo, zatim u drami Oktoberfest, za koji je nagrađena Zlatnom arenom na Filmskom festivalu u Puli, kao i u TV–serijama Metla bez drške i Vratiće se rode. Njena najveća glumačka dostignuća su glavne uloge u serijama Porodično blago i Otvorena vrata.
Vesna se uz Seku Sablić smatra najvećom srpskom komičarkom, a za virtuoznost u ovom žanru nagrađena je i Zlatnim ćuranom.
Pozorišne uloge

Čorba od kanarinca
Bela kafa
Totovi
Tajna plave ptice
Doktor šuster
U plamenu strasti
Gospođa ministarka
Narodni poslanik
Izbiracica
Revizor

Više o umetniku:
Instagram - https://www.instagram.com/p/B3cuU5EJncZ/

(Izvor: sr.wikipedia.org; jdp.rs)

Preporuke