svakim danom osim nedelje 16-20h

Epidemiološke mere u pozorištu

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i krizog štaba, preduzimamo sve preventivne epidemiološke mere kako biste bezbedno uživali u omiljenim predstavama:

– U prostoru pozorišta Teatar na Brdu, obavezno je nošenje zaštitnih maski i to od trenutka ulaska u zgradu pozorišta, sve do njenog napuštanja. Nošenje zaštitnih maski je obavezno tokom trajanja predstave a poštovanje ove mere će kontrolisati naši razvodnici. Pozorište Teatar na Brdu, ne obezbeđuje zaštitne maske za publiku.

– Pri ulasku u zgradu pozorišta naši razvodnici će svakom posetiocu beskontaktnim uređajima meriti telesnu temperaturu. Ukoliko posetilac ima povišenu telesnu temperaturu (preko 37,5) neće mu biti dozvoljen ulazak u zgradu pozorišta. – Svaki posetilac pozorišta je u obavezi da pri ulasku u pozorište, a pre ulaska u salu, prođe kroz dezo barijeru kao i da dezinfikacionim sredstvom dezinfikuje ruke.

– Tokom boravka u zgradi pozorišta neophodno je održavanje međusobne fizičke distance od 1,5m. U cilju uspešnog sprovođenja ove epidemiološke mere, Teatar na Brdu je kapacitet svoje sale sa 483 mesta smanjio na 350 mesta. 

– Kako bi se zadržavanje publike pre i posle predstave u zgradi pozorišta svelo na minimum, graderoba pozorišta neće biti u funkciji.

– Pored online kupovine karata, našoj publici smo omogućili i beskontaktno plaćanje karata platnim karticama na našoj biletarnici.- Kao i prethodne dve sezone, naši razvodnici će pri ulazu u pozorište vršiti beskontaktno očitavanje kupljenih karata. –Ulaznice nije moguće zameniti ili vratiti dan pre ili na sam dan izvodjenja predstaveRadujemo se ponovnom susretu!